
Vaříme
Vaříme
Nejzdravější mlsání
Dopřejte si křupavou radost bez výčitek a když vás omrzí, uvařte z nich co je libo.
Pikantní zvěřina
Blíží se doba zvěřinových hodů a my vám dnes ukážeme, že ochutnají všichni. Srnčí žebra naložená 24 hodin v mixu od nás, vám zavoní ve vašich kuchyních. A kdyby přece jen ne, vyzkoušejte s hovězím, vhodným k pečení.
Ochutnej chutney
Chutney, česky čatní je příloha, která si vás získá. Věřte, že s tímto, původně indickým pokrmem, zabodujete a s námi vám to nebude zas tak moc trvat.
Podpora nadačního fondu
Dnes jsme uvařili něco speciálního, a sice dobrý skutek, který, jak doufáme, není poslední.
Guláš stejně a přece jinak
Nejsem vyloženě gulášový typ, ale buřtguláš můžu i po studenu. A ten s naší paprikou, bude lahodit nejen chuti a vůni, ale i zraku. Což vidíte i na fotografii.
Avokádová pomazánka s kváskovým chlebem
Lehké pomazánky jsou celoročním bestsellerem. Jen si nezapomeňtě dopřát kvalitní, českou zeleninu. S námi po celý rok.
"Máslíčko" se staroitalskou bagetou
Bylinkové máslo, kterému doma říkáme máslíčko jsme poprvé ochutnali jako předkrm v Itálii, kam rádi jezdíme a kde čerpáme inspiraci k rychlému, ale chutnému a zdravému vaření. Směs můžete použít nejen na zmíněný recept, ale také do nádivek, pomazánek nebo do polévky.
Celestýnské nudle
Lehce netradiční příloha do polévek, která působí možná příliš složitě na přípravu, ale zároveň i dost obyčejně. My jsme se rozhodli toto změnit a využít celestýnské nudle jinak.